Studiehulp bij Studiehonk: Hilke Hoogenboom

Mijn naam is Hilke Hoogenboom. Ik zit in mijn eerste jaar van de tweejarige masteropleiding Research Master Classics and Ancient Civiliziations met als specialisatie Classics (Grieks en Latijn) aan de Universiteit Leiden. Op school had ik al een passie voor zowel talen als geschiedenis en deze studie combineert het beste van beide werelden. 

Ondanks dat Grieks en Latijn niet meer gesproken worden, zijn de talen en vooral de cultuur van het oude Griekenland en Rome nog steeds zichtbaar in onze maatschappij. Als je je hiervan bewust wordt, gaat er een nieuwe wereld voor je open! 

Leerlingen kunnen voor vragen over Grieks, Latijn, geschiedenis en andere talen en vakken bij mij terecht. Ik zal proberen ze zo goed mogelijk op weg te helpen! 

Studiehonk is een prettige leeromgeving waar de leerlingen de rust kunnen vinden die nodig is om de leerstof goed te kunnen begrijpen en te onthouden. Er zijn plekken waar in stilte kan worden gewerkt, maar er is ook genoeg ruimte om vragen te stellen en samen met de leerlingen de leerstof door te nemen en te overhoren: wat mij betreft een perfecte combinatie.

Ik hoop dan ook dat ik in de toekomst veel leerlingen kan helpen met zowel de talen als de andere vakken.