Studiehulp bij Studiehonk: Vincent

Mijn naam is Vincent en ik werk als studiehulp bij Studiehonk. Dit ben ik gaan doen omdat ik het leuk vind om bijles te geven en om vragen te beantwoorden over de vakken waar ik goed in ben. 

Mijn expertise ligt bij de bètavakken omdat ik in alle exacte vakken eindexamen heb gedaan, zoals Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde B, Biologie en Informatica.

Volgend jaar ga ik Computer Science and Engineering studeren aan de TU Delft. Dit is een technische studie waarbij er veel wiskunde wordt gegeven. Al is wiskunde niet mijn sterkste vak, heb ik geleerd hoe ik er op een positievere manier naar kan kijken. Door een verband te zien tussen alle regels en wetten die bij wiskunde gelden en de vragen die gesteld worden, is er altijd een logische manier om op een antwoord te komen. Door te weten dat er altijd een manier is om op een antwoord te komen, benader ik wiskunde met een positieve instelling en ben ik het interessant en leuk gaan vinden. Met mijn werk bij Studiehonk wil ik deze mentaliteit graag aan andere leerlingen doorgeven.

Ik gun het leerlingen van Studiehonk om ook een goede keuze te maken bij het kiezen van een studie. Hopelijk halen de leerlingen van Studiehonk hoge cijfers waardoor ze later ook kunnen studeren wat ze willen. Het is jammer wanneer mensen niet de kans krijgen om te studeren wat zij leuk vinden doordat hun cijfers niet hoog genoeg zijn. Bij Studiehonk wordt hen de kans aangeboden om daarbij te helpen.