Alweer het 4e jaar huiswerkbegeleiding, elke dag is hier anders

Dit schooljaar zijn we bij Studiehonk Huiswerkbegeleiding alweer het 4e jaar ingegaan. De tijd vliegt… Zoals ook in het onderwijs wordt gezegd: elke dag is hier anders. Dat komt door de diversiteit aan leerlingen, die maakt het werk voor ons als begeleiders leuk en uitdagend.

Dit schooljaar zijn er weer leerlingen van voorgaande jaren en er zijn natuurlijk ook nieuwe leerlingen bijgekomen. Voor de zomervakantie hebben we afscheid genomen van een aantal leerlingen die examen hebben gedaan. Maar ook van leerlingen die bij ons hebben geleerd om zelfstandig hun huiswerk te doen en dat nu op eigen kracht in de praktijk brengen.

De kracht van Studiehonk

De kracht van Studiehonk is dat we altijd ruim tijd en aandacht hebben voor het individuele kind. Elke leerling leert immers op een andere manier of heeft andere begeleiding nodig. Na de zomervakantie zijn de leerlingen weer meteen serieus van start gegaan, dat is heel fijn om te zien. Daarvan komen ook nu de eerste resultaten binnen. Ik word altijd erg blij als ik zie dat een leerling groeit in zijn of haar zelfstandigheid. En natuurlijk de goede resultaten op school. Dat is voor ons als begeleiders ook heel motiverend!

Individuele bijles

Naast de reguliere huiswerkbegeleiding bieden we individuele bijles aan. Bijvoorbeeld als je kind extra hulp nodig heeft bij vakken die niet lekker lopen. Een leuke en enthousiaste club studenten ondersteunt ons hierbij. Van natuur- en wiskunde tot Duits, biologie en geschiedenis ze hebben kennis van alle vakken!

Na vier jaar Studiehonk kan ik zeggen dat ik oprecht trots ben op alle leerlingen én op ons team, dat de nodige kennis in huis heeft. Kom gerust binnen voor vragen of een middag proefdraaien. Onze deur staat elke werkdag vanaf 14.30 uur open.

We zien je graag bij Studiehonk, de thee staat klaar!