Huiswerkbegeleiders

Huiswerkbegeleiding voor leerlingen uit Voorburg, Leidschendam en Rijswijk

Bij Studiehonk kunnen kinderen in een vertrouwde maar onafhankelijke omgeving onder professionele begeleiding hun huiswerk doen. Geen afleiding voor uw kind maar ook geen ouders die ‘op hun nek zitten’. Aan het einde is het huiswerk af of weet uw kind wat het nog moet doen. Dat schept rust, in het hoofd van uw kind én voor u thuis!

  • Huiswerkbegeleiding Middelbare scholieren (VMBO, HAVO, VWO)
  • Bijles voor leerlingen die extra hulp nodig hebben bij bepaalde vakken
  • Leerlingen die hulp nodig hebben bij plannen
  • Leerlingen die behoefte hebben aan vastigheid en structuur
  • Leerlingen die bijles, remedial teaching, faalangsttraining of ondersteuning bij dyslexie nodig hebben
  • Leerlingen uit Voorburg, Leidschendam en Rijswijk

Eigenaar Simone Bakker

Simone heeft jarenlange ervaring in het onderwijs. Zij gebruikt haar kennis, kunde en krachten bij Studiehonk Huiswerkbegeleiding. Met Studiehonk begeleidt ze leerlingen in een huiselijke omgeving met hun huiswerk.

‘Na mijn opleiding voor docent Frans heb ik in het buitenland werkervaring opgedaan waarbij ik mijn Franse taalvaardigheid intensief heb ontwikkeld. Als docent Frans heb ik een passie voor de Franse taal en cultuur, elke les probeer ik mijn enthousiasme zoveel mogelijk over te brengen op mijn leerlingen.

Als docent op het Sint Maartenscollege in Voorburg heb ik gezien dat veel leerlingen vast lopen met hun huiswerk. Ook zie ik dat het als ouder vaak niet makkelijk is om hierbij te helpen. Ik ben van mening dat aandacht en het aanleren van structuur leerlingen verder kan helpen. Zo leggen ze een basis voor een succesvolle en vooral plezierige schooltijd.’

Bel mij terug

Wanneer u hieronder uw contactgegevens invult, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug voor nadere informatie of het maken van een afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan