Het schooljaar is van start

Het schooljaar is van start gegaan en de eerste 4 weken zijn voorbij. Met deze bijzonder zonnige start van het schooljaar zijn de leerlingen bij Studiehonk alweer hard aan de slag om er een succesvol schooljaar van te maken.

Julius, Dalton, 2e klas:

“Na de vakantie die net zo chill was, had ik weinig zin om weer aan de slag te gaan maar de eerste weken vielen op zich wel mee. We hebben een paar keer een tropenrooster gehad en de docenten begonnen niet gelijk met veel huiswerk. Mijn voornemen voor dit schooljaar is goede cijfers halen en dat is al gelukt met 2 dikke voldoendes voor Frans en Biologie’. “Ik maak mijn huiswerk graag bij Studiehonk ook al mogen ze van mij best nog langer open blijven tot 19h en dan met maaltijden zodat ik naast mijn huiswerk ook gelijk gegeten heb als ik thuiskom ☺”