Opening Studiehonk geslaagd feest

Een half jaar geleden hadden wij niet verwacht op zo’n mooie locatie en met zoveel belangstellenden de officiële opening van Studiehonk te vieren. Eind september kwamen de eerste ideeën tot stand om in het leegstaande pand huiswerkbegeleiding te starten.
Na een eerste afspraak met de makelaar volgde al snel een tweede en toen eind november, na aanvraag van vergunningen, bleek dat we 1 januari 2015 de sleutel konden krijgen besloten we de stap te nemen. Studiehonk ging er komen!
In de 2 weken voorafgaand aan de opening hebben we de locatie mooi gemaakt en ingericht. We zijn ons gaan oriënteren op wat voor een meubilair we wilden neerzetten waarbij we voor ogen hadden dat het vooral comfortabel moest zijn en daarbij een huiselijke sfeer moest uitstralen.
De laatste dag van 2014 zijn de stoelen en tafels geleverd: de opening 5 januari kon in de agenda!
Inmiddels zijn we al meer dan 2 maanden aan de slag. De leerlingen die we begeleiden ervaren een positieve sfeer en vinden het prettig om te komen, daar zijn wij trots op. Wij hopen in de toekomst veel scholieren te mogen begeleiden naar een mooi schooldiploma. Wij zijn er klaar voor.
Wij zijn trots op wat er nu staat en willen iedereen bedanken die de opening van Studiehonk tot een geslaagd feest heeft gemaakt!